Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
AIRPORT 2 : AEROPUERTO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. aircraft
Answer: vehículo aéreo

2. aisle
Answer: pasillo

3. baggage limit
Answer: límite del bagaje


4. bank rate
Answer: tasa de descuento

5. breakfast
Answer: desayuno

6. cabin
Answer: cabina

7. cuisine
Answer: cocina

8. currency
Answer: moneda

9. customs clearance
Answer: despacho aduanal

10. customs officer
Answer: aduanero, oficial de aduanas

11. dinner
Answer: cena

12. dinner service
Answer: servicio de mesa

13. elevator
Answer: ascensor

14. escalator
Answer: escalera mecánica

15. excess
Answer: exceso

16. family
Answer: familia

17. flight attendant
Answer: asistente de vuelo

18. luggage rack
Answer: portaequipaje

19. luggage van
Answer: furgón de equipajes

20. lunch
Answer: almuerzo

21. meal
Answer: comida

22. money
Answer: dinero

23. money exchange
Answer: oficina de cambio

24. non-vegetarian
Answer: no vegetariano

25. number
Answer: número

26. passenger car
Answer: vagón

27. pastry shop
Answer: pastelería

28. pilot
Answer: piloto

29. reclaim
Answer: reclamar

30. restaurant
Answer: restaurante

31. shop
Answer: tienda

32. snack
Answer: tentempié

33. steward
Answer: camarero

34. vegetarian
Answer: vegetariano

35. weigh
Answer: pesar

36. window
Answer: ventana

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : AIRPORT 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-