Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
ANIMALS 2 : ANIMALES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. antelope
Answer: antílope

2. ass
Answer: burro, asno

3. bat
Answer: murciélago


4. beaver
Answer: castor

5. bison
Answer: bisonte

6. bulldog
Answer: buldog

7. cheetah
Answer: leopardo cazador

8. chimpanzee
Answer: chimpancé

9. dolphin
Answer: delfín

10. gorilla
Answer: gorila

11. hare
Answer: liebre

12. hedgehog
Answer: erizo

13. hippopotamus
Answer: hipopótamo

14. hyena
Answer: hiena

15. jackal
Answer: chacal

16. kangaroo
Answer: canguro

17. koala
Answer: koala

18. lioness
Answer: leona

19. mare
Answer: yegua

20. octopus
Answer: pulpo

21. otter
Answer: nutria

22. ox
Answer: buey

23. panda
Answer: panda, oso panda

24. panther
Answer: pantera

25. penguin
Answer: pingüino

26. polar bear
Answer: oso polar

27. porcupine
Answer: puerco espín

28. reindeer
Answer: reno

29. rhinoceros
Answer: rinoceronte

30. seal
Answer: foca

31. shark
Answer: tiburón

32. stag
Answer: ciervo

33. toad
Answer: sapo

34. walrus
Answer: morsa

35. whale
Answer: ballena

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : ANIMALS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-