Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
ANIMALS 3 : ANIMALES 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. badger
Answer: tejón

2. elk
Answer: alce

3. ewe
Answer: oveja


4. gnu
Answer: ñu

5. newt
Answer: salamandra acuática

6. orangutan
Answer: orangután

7. ram
Answer: carnero

8. salamander
Answer: salamandra

9. sea cow
Answer: manatí

10. sea urchin
Answer: erizo de mar

11. skunk
Answer: mofeta

12. unicorn
Answer: unicornio

13. water buffalo
Answer: búfalo de la India

14. weasel
Answer: comadreja

15. yak
Answer: yak

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : ANIMALS 3


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-