Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
ANIMALS - AQUATIC : ANIMALES - ACUÁTICO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. clam
Answer: almeja

2. crab
Answer: cangrejo

3. dolphin
Answer: delfín


4. eel
Answer: anguila

5. jellyfish
Answer: medusa

6. lobster
Answer: langosta

7. manatee
Answer: manatí

8. mussel
Answer: mejillón

9. octopus
Answer: pulpo

10. otter
Answer: nutria

11. oyster
Answer: ostra

12. seal
Answer: foca

13. sea urchin
Answer: erizo de mar

14. shark
Answer: tiburón

15. shrimp
Answer: camarón

16. snail
Answer: caracol

17. starfish
Answer: estrella de mar

18. swordfish
Answer: pez espada

19. turtle
Answer: tortuga marina, carey

20. whale
Answer: ballena

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : ANIMALS - AQUATIC


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-