Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
APPLIANCES : APLICACIONES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. air conditioner
Answer: aire acondicionador

2. blender
Answer: licuadora

3. ceiling fan
Answer: ventilador de techo


4. coffee maker
Answer: cafetera

5. dishwasher
Answer: lavavajillas, lavaplatos

6. fan
Answer: ventilador

7. freezer
Answer: congelador

8. refrigerator, fridge
Answer: heladera, refrigerador

9. hair dryer
Answer: secador de cabellos

10. heater
Answer: calentador

11. iron
Answer: plancha

12. microwave
Answer: microondas

13. mixer
Answer: batidora

14. oven
Answer: horno

15. sewing machine
Answer: máquina de coser

16. spin dryer
Answer: secadora de ropa

17. stove
Answer: fogón

18. toaster
Answer: tostadora

19. vacuum cleaner
Answer: aspiradora de polvo

20. washing machine
Answer: lavaropas, máquina de lavar

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : APPLIANCES


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-