Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
ASTRONOMY : ASTRONOMÍA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. asteroid
Answer: asteroide

2. astronaut
Answer: astronauta

3. astronomer
Answer: astrónomo


4. atmosphere
Answer: atmósfera

5. comet
Answer: cometa

6. Earth
Answer: Tierra

7. galaxy
Answer: galaxia

8. gravity
Answer: gravedad

9. light years
Answer: años luz

10. meteor
Answer: meteoro

11. meteorite
Answer: meteorito

12. moon
Answer: luna

13. orbit
Answer: órbita

14. outer space
Answer: espacio exterior

15. planet
Answer: planeta

16. satellite
Answer: satélite

17. solar system
Answer: sistema solar

18. star
Answer: estrella

19. Sun
Answer: sol

20. telescope
Answer: telescopio

21. universe
Answer: universo

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : ASTRONOMY


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-