Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BABY : BEBÈ

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. bib
Answer: babero

2. bottle, feeding-bottle
Answer: biberón

3. cradle
Answer: cuna


4. diaper
Answer: pañal

5. doll
Answer: muñeca

6. pacifier
Answer: chupete

7. playpen
Answer: corralito

8. potty
Answer: orinal

9. pram
Answer: carrito

10. rattle
Answer: sonajero

11. swing
Answer: columpio

12. teddy bear
Answer: osito de felpa

13. toy
Answer: juguete

14. walker
Answer: andador

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BABY


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-