Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BANK : BANCO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. ATM, automated teller machine
Answer: cajero automático

2. bank account
Answer: cuenta bancaria

3. bank clerk
Answer: dependiente del banco


4. bank draft
Answer: letra de cambio

5. bank holiday
Answer: feriado bancario

6. bank loan
Answer: préstamo bancario

7. bank manager
Answer: gerente de banco

8. bank rate
Answer: tarifa bancaria

9. bank statement
Answer: extracto de cuentas

10. banker
Answer: banquero

11. cash
Answer: dinero (en efectivo)

12. cash desk, cashier
Answer: caja

13. check
Answer: cheque

14. credit
Answer: crédito

15. creditor
Answer: acreedor

16. current account
Answer: cuenta corriente

17. debit
Answer: débito

18. debt
Answer: deuda

19. debtor
Answer: deudor

20. deposit
Answer: depósito

21. foreign currency
Answer: moneda extranjera

22. interest
Answer: interés

23. line, queue
Answer: cola

24. mortgage
Answer: hipoteca

25. safe
Answer: caja fuerte

26. savings account
Answer: cuenta de ahorros

27. teller
Answer: cajero

28. window
Answer: ventanilla, ventana

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BANK


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-