Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BATHROOM 2 : CUARTO DE BAÑO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. bathroom cabinet
Answer: armario del cuarto de baño

2. bath mat
Answer: estera de baño

3. bath salts
Answer: sales de baño


4. bath towel
Answer: toalla de baño

5. comb
Answer: peine

6. curtain
Answer: cortina

7. drain
Answer: rebosadero, desagüe

8. electric shaver
Answer: máquina de afeitar

9. hair brush
Answer: cepillo del pelo

10. hair dryer
Answer: secador de pelo

11. hand towel
Answer: toallita de mano

12. lotion
Answer: loción

13. medicine kit
Answer: botiquín, kit de primeros auxilios

14. nail brush
Answer: cepillo de uñas

15. shower gel
Answer: jabón líquido

16. sink
Answer: pileta

17. soap dish
Answer: jabonera, plato del jabón

18. soap powder
Answer: jabón en polvo

19. sponge
Answer: esponja

20. stool
Answer: taburete

21. stopper
Answer: tapa del rebosadero

22. tile
Answer: azulejo

23. toilet
Answer: inodoro

24. toilet case
Answer: neceser

25. towel rack
Answer: toallero, estante de la toalla

26. wash basin
Answer: lavabo, jofaina

27. weighing-scale
Answer: báscula de baño

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BATHROOM 2


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-