Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BEACH 2 : PLAYA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. ball
Answer: pelota

2. binoculars
Answer: binóculo

3. cap
Answer: gorra


4. dressing room
Answer: vestuario

5. dune
Answer: duna

6. hat
Answer: sombrero

7. lifeboat
Answer: bote salvavidas

8. motorboat
Answer: bote de motor

9. sandal
Answer: sandalia

10. shellfish
Answer: marisco

11. slipper
Answer: chinela

12. sunbath
Answer: baño de sol

13. sunglasses
Answer: gafas de sol

14. sunny
Answer: soleado

15. sunrise
Answer: amanecer

16. sunset
Answer: ocaso

17. sunshade
Answer: sombrilla, parasol

18. sunshine
Answer: luz del sol

19. sunstroke
Answer: insolación

20. suntan
Answer: bronceado

21. suntan lotion
Answer: crema solar, bronceador

22. surf
Answer: cresta de la ola

23. surfing
Answer: surf

24. swimming
Answer: natación

25. umbrella
Answer: sombrilla, paraguas

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BEACH 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-