Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BEDROOM : DORMITORIO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. alarm clock
Answer: reloj despertador

2. armchair
Answer: butaca

3. bed
Answer: cama


4. bed linen
Answer: ropa de cama

5. bedspread
Answer: colcha, cubrecama

6. blanket
Answer: manta, cobija, cobertor

7. blinds
Answer: persianas

8. bolster
Answer: tranca

9. carpet
Answer: alfombra

10. closet
Answer: armario

11. comforter
Answer: cobertor acolchado, edredón

12. curtain
Answer: cortina

13. dressing-table
Answer: tocador

14. double bed
Answer: cama matrimonial

15. hanger
Answer: percha

16. headboard
Answer: cabecera de la cama

17. lamp
Answer: lámpara

18. lamp shade
Answer: pantalla

19. mattress
Answer: colchón

20. mirror
Answer: espejo

21. pillow
Answer: almohada

22. pillowcase
Answer: funda de almohada

23. plug
Answer: enchufe, clavija

24. quilt
Answer: edredón

25. reading lamp
Answer: lámpara de lectura

26. rug
Answer: alfombra

27. sheet
Answer: sábana

28. single bed
Answer: cama individual

29. socket
Answer: enchufe

30. switch
Answer: interruptor

31. telephone
Answer: teléfono

32. wardrobe
Answer: guardarropa

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BEDROOM


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-