Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BIRDS 1 : PÁJAROS 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. chicken
Answer: pollo

2. crow
Answer: cuervo, corneja

3. cuckoo
Answer: cuclillo, cuco


4. dove
Answer: paloma

5. duck
Answer: pato

6. eagle
Answer: águila

7. flamingo
Answer: flamenco

8. goose
Answer: ganso, oca

9. ostrich
Answer: avestruz

10. owl
Answer: búho, lechuza

11. parrot
Answer: papagayo, cotorra

12. peacock
Answer: pavo real

13. pelican
Answer: pelícano

14. penguin
Answer: pingüino

15. quail
Answer: codorniz

16. seagull
Answer: gaviota

17. sparrow
Answer: gorrión

18. stork
Answer: cigueña

19. swallow
Answer: golondrina

20. swan
Answer: cisne

21. turkey
Answer: pavo

22. vulture
Answer: buitre

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BIRDS 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-