Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BUS STATION 2 : TÉRMINO DE AUTOBUSES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. arrival
Answer: llegada

2. blanket
Answer: manta

3. book stand
Answer: puesto de libros


4. breakfast
Answer: desayuno

5. cafeteria
Answer: cafetería

6. car rental
Answer: alquiler de coches

7. credit card
Answer: tarjeta de crédito

8. departure
Answer: salida

9. dinner
Answer: cena

10. information
Answer: información

11. luggage rack
Answer: portaequipaje

12. luggage trolley
Answer: carrito de equipaje

13. luggage van
Answer: furgón de equipajes

14. lunch
Answer: almuerzo

15. magazine
Answer: revista

16. meal
Answer: comida

17. newspaper
Answer: diario

18. newspaper vendor
Answer: vendedor de periódicos

19. non-vegetarian
Answer: no vegetariano

20. number
Answer: número

21. pharmacy, chemist
Answer: droguería, farmacia

22. pillow
Answer: almohada

23. restaurant
Answer: restaurante

24. taxi stand
Answer: parada de taxis

25. telephone
Answer: teléfono

26. ticket machine
Answer: máquina de billetes

27. ticket office
Answer: taquilla

28. vegetarian
Answer: vegetariano

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BUS STATION 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-