Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BUSINESS 2 : NEGOCIO 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. business
Answer: comercio, negocios

2. business card
Answer: tarjeta de visitas

3. business hours
Answer: horario comercial


4. business trip
Answer: viaje de negocios

5. company
Answer: compañía, empresa

6. factory
Answer: fábrica

7. income tax
Answer: impuesto sobre la renta

8. interest income
Answer: renta sobre interés

9. meeting
Answer: reunión

10. on business
Answer: por negocios

11. price list
Answer: lista de precios

12. product
Answer: producto

13. profit margin
Answer: margen de lucro

14. profit sharing
Answer: participación en los beneficios

15. sale
Answer: venta

16. sales tax
Answer: impuesto

17. share
Answer: acción

18. tax
Answer: impuesto

19. to buy
Answer: comprar

20. to charge
Answer: cobrar

21. to invest
Answer: invertir

22. to pay
Answer: pagar

23. to sell
Answer: vender

24. wage scale
Answer: tabla de salarios

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BUSINESS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-