Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
BUSINESS - PEOPLE : NEGOCIO - PERSONAS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. boss
Answer: jefe

2. businessman
Answer: empresario, hombre de negocios

3. businesswoman
Answer: empresaria, mujer de negocios


4. clerk
Answer: oficinista

5. employees
Answer: empleados

6. employer
Answer: empleador, patrón

7. manager
Answer: gerente

8. retailer
Answer: minorista

9. salesman
Answer: vendedor

10. saleswoman
Answer: vendedora

11. shareholder
Answer: accionista

12. wholesaler
Answer: mayorista

13. worker
Answer: obrero

14. //ENGLISH
Answer: SPANISH

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : BUSINESS - PEOPLE


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-