Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CAR 1 : COCHE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. accelerator
Answer: acelerador

2. battery
Answer: batería

3. brake
Answer: freno


4. brake lights
Answer: luces de freno

5. bumper
Answer: parachoques

6. clutch
Answer: embrague

7. dashboard
Answer: panel

8. engine
Answer: motor

9. gear
Answer: marcha

10. handbrake
Answer: freno de mano

11. headlight
Answer: faro

12. horn
Answer: bocina

13. seat belt
Answer: cinturón de seguridad

14. speedometer
Answer: velocímetro

15. steering wheel
Answer: volante

16. tire, tyre
Answer: neumático

17. windshield
Answer: parabrisas

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CAR 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-