Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CAR 2 : COCHE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. antenna
Answer: antena

2. armrest
Answer: descanso para el brazo

3. fan belt
Answer: correa del ventilador


4. gas tank
Answer: tanque de gasolina

5. gear lever
Answer: palanca de cambios

6. gearbox
Answer: caja de marchas

7. hood, bonnet
Answer: capó

8. ignition
Answer: ignición

9. jack
Answer: gato mecánico

10. mat
Answer: alfombra, estera

11. parking light
Answer: luz de aparcamiento

12. radiator
Answer: radiador

13. radio
Answer: radio

14. rear light
Answer: luz trasera

15. seat
Answer: asiento

16. spare tire, spare tyre
Answer: estepa, neumático de recambio

17. tail pipe
Answer: tubo de escape

18. trunk, boot
Answer: portaequipajes

19. turn signal
Answer: luz de giro, indicador

20. vent
Answer: ventilador, abertura

21. windshield wiper
Answer: limpiaparabrisas

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CAR 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-