Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CHRISTMAS 2 : NAVIDAD 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. chimney
Answer: chimenea

2. December
Answer: diciembre

3. holly
Answer: acebo


4. lights
Answer: luz

5. ornament
Answer: adorno

6. presents
Answer: presente

7. ribbon
Answer: cinta

8. sack
Answer: saco

9. Santa Claus
Answer: San Nicolás, Pápa Noel

10. season
Answer: estación

11. snow
Answer: nieve

12. snowball
Answer: bola de nieve

13. sleigh
Answer: trineo

14. tinsel
Answer: purpurina

15. toys
Answer: juguetes

16. winter
Answer: invierno

17. wreath
Answer: corona

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CHRISTMAS 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-