Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CINEMA 1 : CINE 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. action
Answer: acción

2. actor
Answer: actor

3. actress
Answer: actriz


4. adventure
Answer: aventura

5. audience
Answer: público, auditorio

6. camera
Answer: cámara

7. comedy
Answer: comedy

8. film, movie
Answer: película

9. mystery
Answer: misterio

10. scene
Answer: escena

11. singer
Answer: cantante, cantadora

12. song
Answer: canción

13. story
Answer: cuento

14. stunt
Answer: doble

15. villian
Answer: villano

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CINEMA 1


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-