Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CINEMA 2 : CINE 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. box office
Answer: taquilla

2. cast
Answer: elenco

3. censor
Answer: censor


4. choreography
Answer: coreografía

5. chorus
Answer: coro

6. climax
Answer: clímax

7. comedian
Answer: comediante, comedianta

8. crew
Answer: equipo

9. critic
Answer: crítico, crítica

10. director
Answer: director de escena

11. editor
Answer: redactor

12. fiction
Answer: ficción

13. film festival
Answer: festival de cine

14. film star
Answer: astro de cine, estrella de cine

15. horror film
Answer: película de horror

16. love story
Answer: historia de amor

17. lyrics
Answer: letra de una canción

18. preview
Answer: preestreno

19. producer
Answer: productor

20. role
Answer: papel

21. romantic
Answer: romántico

22. screenplay
Answer: libreto

23. screenwriter
Answer: guionista

24. script
Answer: guión

25. soundtrack
Answer: banda sonora

26. sound effects
Answer: efectos sonoros

27. thriller
Answer: novela de misterio

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CINEMA 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-