Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CINEMA 3 : CINE 3

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. act
Answer: acto

2. awards
Answer: premios

3. box office success, box office hit
Answer: éxito


4. cabaret, floor show
Answer: cabaret

5. chorus girls
Answer: coristas

6. conductor
Answer: director de orquesta, maestro

7. dubbed
Answer: doblado

8. dubbing
Answer: doblaje

9. edit
Answer: revisión

10. film director
Answer: director de cine

11. flop
Answer: fracaso

12. footlights
Answer: candilejas

13. lyricist
Answer: compositor

14. orchestra
Answer: orquesta

15. original version
Answer: versión original

16. playback
Answer: repetición

17. premiere, release
Answer: estreno, premier

18. review
Answer: crítica, reseña

19. screen
Answer: pantalla

20. special effects
Answer: efectos especiales

21. spotlight
Answer: proyector, foco

22. stage
Answer: escenario

23. theatre, theater
Answer: teatro

24. to film
Answer: filmar

25. usher
Answer: acomodador

26. variety show
Answer: espectáculo de variedades

27. variety theatre, variety theater
Answer: teatro de variedades

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CINEMA 3


Contact Info © 1999-2021 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-