Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CLASSROOM : SALA DE CLASSE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. bag
Answer: bolsa

2. blackboard
Answer: pizarra

3. book
Answer: libro


4. chair
Answer: silla

5. chalk
Answer: tiza

6. classmate
Answer: compañero de clase

7. crayon
Answer: lápiz de color

8. desk
Answer: pupitre

9. eraser
Answer: goma de borrar

10. grade
Answer: clase

11. library
Answer: biblioteca

12. notebook
Answer: cuaderno

13. paper
Answer: papel

14. pen
Answer: pluma

15. pencil
Answer: lápiz

16. pencil sharpener
Answer: sacapuntas

17. ruler
Answer: regla

18. satchel
Answer: cartera

19. school
Answer: escuela

20. student
Answer: estudiante

21. teacher
Answer: maestro, profesor

22. text
Answer: texto

23. textbook
Answer: libro de texto

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CLASSROOM


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-