Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CLOTHES 2 : ROPA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. bathrobe
Answer: albornoz

2. blazer
Answer: blazer

3. buckle
Answer: hebilla


4. button
Answer: botón

5. cardigan
Answer: cárdigan

6. collar
Answer: cuello de camisa

7. earmuff
Answer: orejera

8. glasses, spectacles
Answer: gafas, anteojos

9. glove
Answer: guante

10. helmet
Answer: casco

11. nightgown
Answer: camisón

12. overcoat
Answer: sobretodo, abrigo

13. pajamas
Answer: piyamas, pijama

14. pocket
Answer: bolsillo

15. purse
Answer: bolsa

16. sandal
Answer: sandalia

17. slacks
Answer: pantalones

18. slipper
Answer: chinela

19. sneakers
Answer: zapatos de correr, zapatillas deportivas

20. stocking
Answer: media

21. sweatband
Answer: badana

22. sweater
Answer: suéter, pulóver

23. sweatpants
Answer: pantalón de jogging, chándal

24. sweatshirt
Answer: camisa de entrenamiento

25. tuxedo
Answer: esmoquin

26. underpants
Answer: braga(f) / calzoncillos(m)

27. undershirt
Answer: camiseta

28. underwear
Answer: ropa interior

29. vest
Answer: chaleco

30. wallet
Answer: billetera, cartera

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CLOTHES 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-