Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
COMPUTER - HARDWARE : COMPUTADOR - HARDWARE

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. adaptor
Answer: adaptador

2. battery
Answer: batería

3. cable
Answer: cable


4. compact disk
Answer: disco compacto

5. floppy disk
Answer: disco flexible

6. hard drive
Answer: disco duro

7. joystick
Answer: palanca de control

8. keyboard
Answer: teclado

9. monitor
Answer: monitor

10. modem
Answer: modem

11. personal computer
Answer: ordenador personal

12. printer
Answer: impresora

13. screen
Answer: pantalla

14. switch
Answer: interruptor

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : COMPUTER - HARDWARE


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-