Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
CONSTRUCTION : CONSTRUCCIÓN

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. beam
Answer: travesaño, viga

2. blueprints
Answer: anteproyecto

3. board, plank
Answer: tabla, tablón


4. brick
Answer: ladrillo

5. mason, bricklayer
Answer: albañil

6. builder
Answer: constructor

7. bulldozer
Answer: rodillo compresor

8. cement
Answer: cemento

9. concrete
Answer: hormigón

10. crane
Answer: grúa

11. helmet, hard hat
Answer: casco

12. ladder
Answer: escalera de mano

13. level
Answer: nivel

14. measure tape
Answer: cinta métrico

15. pickax, pickaxe, pick axe
Answer: pico

16. pulley
Answer: polea

17. rafter
Answer: maderamen

18. scaffolding
Answer: andamio

19. shovel
Answer: pala

20. soldering iron
Answer: soldador

21. stone
Answer: piedra

22. wheelbarrow
Answer: carretilla

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : CONSTRUCTION


Contact Info © 1999-2020 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-