Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 1 : PAÍSES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. Australia
Answer: Australia

2. Brazil
Answer: Brasil

3. Canada
Answer: Canadá


4. China
Answer: China

5. England
Answer: Inglaterra

6. Finland
Answer: Finlandia

7. France
Answer: Francia

8. Germany
Answer: Alemania

9. Greece
Answer: Grecia

10. India
Answer: India

11. Italy
Answer: Italia

12. Japan
Answer: Japón

13. Mexico
Answer: México

14. Norway
Answer: Noruega

15. Russia
Answer: Rusia

16. Singapore
Answer: Singapur

17. Spain
Answer: España

18. Sweden
Answer: Suecia

19. Switzerland
Answer: Suiza

20. United Kingdom
Answer: Reino Unido

21. United States
Answer: Estados Unidos

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-