Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
COUNTRIES 2 : PAÍSES 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. Argentina
Answer: Argentina

2. Austria
Answer: Austria

3. Belgium
Answer: Bélgica


4. Chile
Answer: Chile

5. Denmark
Answer: Dinamarca

6. Egypt
Answer: Egipto

7. Indonesia
Answer: Indonesia

8. Iran
Answer: Irán

9. Iraq
Answer: Irak

10. Ireland
Answer: Irlanda

11. Israel
Answer: Israel

12. Kenya
Answer: Kenya

13. Malaysia
Answer: Malasia

14. Netherlands
Answer: Países Bajos

15. New Zealand
Answer: Nueva Zelandia

16. Philippines
Answer: Filipinas

17. Portugal
Answer: Portugal

18. South Africa
Answer: Africa del Sur

19. Thailand
Answer: Tailandia

20. Turkey
Answer: Turquía

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : COUNTRIES 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-