Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
DAIRY PRODUCTS : PRODUCTOS LÁCTEOS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. blue cheese
Answer: queso azul

2. butter
Answer: mantequilla

3. cheese
Answer: queso


4. condensed milk
Answer: leche condensada

5. cottage cheese
Answer: requesón

6. cream cheese
Answer: queso crema

7. curd
Answer: cuajada

8. egg
Answer: huevo

9. cream
Answer: nata

10. low-fat yoghurt
Answer: yogur desnatado

11. margarine
Answer: margarina

12. milk
Answer: leche

13. milk powder
Answer: polvo de leche

14. Parmesan cheese
Answer: queso parmesano

15. skim milk, skimmed milk, low-fat milk
Answer: leche desnatada

16. whole milk, full-cream milk
Answer: leche entera

17. yoghurt
Answer: yogur

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : DAIRY PRODUCTS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-