Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
DAYS and MONTHS : DÍA Y MES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. day
Answer: día

2. Monday
Answer: lunes

3. Tuesday
Answer: martes


4. Wednesday
Answer: miércoles

5. Thursday
Answer: jueves

6. Friday
Answer: viernes

7. Saturday
Answer: sábado

8. Sunday
Answer: domingo

9. month
Answer: mes

10. January
Answer: enero

11. February
Answer: febrero

12. March
Answer: marzo

13. April
Answer: abril

14. May
Answer: mayo

15. June
Answer: junio

16. July
Answer: julio

17. August
Answer: agosto

18. September
Answer: septiembre

19. October
Answer: octubre

20. November
Answer: noviembre

21. December
Answer: diciembre

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : DAYS and MONTHS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-