Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
DINING ROOM : COMEDOR

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. bowl
Answer: tazón

2. candle
Answer: vela, candela

3. candlestick
Answer: candelero


4. chair
Answer: silla

5. chandelier
Answer: araña de luces

6. chinaware
Answer: vajilla de porcelana

7. coffeepot
Answer: cafetera

8. crockery
Answer: cerámica

9. cup
Answer: taza

10. cutlery
Answer: cubiertos

11. fork
Answer: tenedor, tomador

12. glass
Answer: vaso

13. jug
Answer: jarro, jarra

14. knife
Answer: cuchillo

15. mug
Answer: taza grande

16. napkin
Answer: servilleta

17. plate
Answer: plato

18. salt shaker
Answer: salero

19. saucer
Answer: platillo

20. silverware
Answer: plata

21. spoon
Answer: cuchara

22. table
Answer: mesa

23. tablecloth
Answer: mantel

24. teapot
Answer: tetera

25. tray
Answer: bandeja

26. //ENGLISH
Answer: SPANISH

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : DINING ROOM


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-