Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
DOCTORS - SPECIALISTS : DOCTORES - ESPECIALISTAS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. cardiologist
Answer: cardiólogo

2. chiropodist
Answer: pedicuro

3. chiropractor
Answer: quiropráctico


4. dentist
Answer: dentista

5. dermatologist
Answer: dermatólogo

6. dietician
Answer: dietista, nutricionista

7. gerontologist
Answer: gerontólogo

8. gynecologist, gynaecologist
Answer: ginecólogo

9. nephrologist
Answer: nefrólogo

10. neurologist
Answer: neurólogo

11. obstetrician
Answer: obstetra

12. oncologist
Answer: oncólogo

13. orthodontist
Answer: ortodoncista

14. orthopedist, orthopaedist
Answer: ortopedista

15. pediatrician, paediatrician
Answer: pediatra

16. pathologist
Answer: patólogo

17. physician
Answer: médico

18. physiotherapist
Answer: fisioterapista

19. psychiatrist
Answer: psiquiatra

20. psychologist
Answer: psicólogo

21. radiologist
Answer: radiólogo

22. rheumatologist
Answer: reumatólogo

23. surgeon
Answer: cirujano

24. urologist
Answer: urólogo

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : DOCTORS - SPECIALISTS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-