Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
FAMILY 1 : FAMILIA 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. aunt
Answer: tía

2. brother
Answer: hermano

3. child
Answer: niño


4. cousin
Answer: primo, prima

5. daughter
Answer: hija

6. father
Answer: padre

7. grandchildren
Answer: nietos

8. granddaughter
Answer: nieta

9. grandfather
Answer: abuelo

10. grandmother
Answer: abuela

11. grandparents
Answer: abuelos

12. grandson
Answer: nieto

13. husband
Answer: esposo, marido

14. mother
Answer: madre

15. nephew
Answer: sobrino

16. niece
Answer: sobrina

17. parent
Answer: padre – madre

18. parents
Answer: padres

19. sister
Answer: hermana

20. son
Answer: hijo

21. uncle
Answer: tío

22. wife
Answer: esposa, mujer

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : FAMILY 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-