Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
FAMILY 2 : FAMILIA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. brother-in-law
Answer: cuñado

2. daughter-in-law
Answer: nuera

3. father-in-law
Answer: suegro


4. foster brother
Answer: hermano adoptivo

5. foster father
Answer: padre adoptivo

6. foster daughter
Answer: hija adoptiva

7. foster mother
Answer: madre adoptiva

8. foster parents
Answer: padres adoptivos

9. foster sister
Answer: hermana adoptiva

10. foster son
Answer: hijo adoptivo

11. goddaughter
Answer: ahijada

12. godfather
Answer: padrino

13. godmother
Answer: madrina

14. godson
Answer: ahijado

15. great-granddaughter
Answer: bisnieta

16. great-grandfather
Answer: bisabuelo

17. great-grandmother
Answer: bisabuela

18. great-grandparents
Answer: bisabuelos

19. great-grandson
Answer: bisnieto

20. mother-in-law
Answer: suegra

21. parents-in-law
Answer: suegros

22. sister-in-law
Answer: cuñada

23. son-in-law
Answer: yerno

24. stepbrother
Answer: hermanastro

25. stepdaughter
Answer: hijastra

26. stepfather
Answer: padrastro

27. stepmother
Answer: madrastra

28. stepsister
Answer: hermanastra

29. stepson
Answer: hijastro

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : FAMILY 2


Contact Info © 1999-2018 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-