Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
FLOWERS 1 : FLORES 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. bluebell
Answer: campánula

2. daffodil
Answer: narciso

3. daisy
Answer: margarita


4. lavender
Answer: lavanda

5. lily
Answer: lirio

6. marigold
Answer: caléndula

7. orchid
Answer: orquídea

8. rose
Answer: rosa

9. sunflower
Answer: girasol

10. tulip
Answer: tulipán

11. violet
Answer: violeta

12. water lily
Answer: nenúfar

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : FLOWERS 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-