Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
FRUITS 2 : FRUTAS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. blackberry
Answer: mora, zarzamora

2. blueberry
Answer: arándano

3. coconut
Answer: coco


4. cranberry
Answer: arándano agrio

5. date
Answer: dátil

6. fig
Answer: higo

7. gooseberry
Answer: grosella

8. grapefruit
Answer: pomelo

9. mango
Answer: mango

10. medlar
Answer: níspero

11. melon
Answer: melón

12. muskmelon
Answer: melón de Castilla

13. nectarine
Answer: nectarino

14. papaw
Answer: papaya, mamón

15. quince
Answer: membrillo

16. tangerine
Answer: mandarina

17. watermelon
Answer: sandía

18. //ENGLISH
Answer: SPANISH

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : FRUITS 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-