Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
GARDEN - ITEMS : JARDÍN - ÍTEMS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. charcoal
Answer: carbón de leña

2. grill
Answer: parrilla

3. hammock
Answer: hamaca


4. hatchet
Answer: hachuela

5. hoe
Answer: azada

6. hosepipe
Answer: manguera

7. ladder
Answer: escalera de mano

8. lawnmower
Answer: cortacésped

9. mower
Answer: cortador

10. rake
Answer: rastrillo

11. shears
Answer: tijeras de poda

12. shovel
Answer: pala

13. watering can, sprinkling can
Answer: regadera

14. wheelbarrow
Answer: carretilla

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : GARDEN - ITEMS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-