Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
GEOGRAPHY- FEATURES 2 : GEOGRAFÍA - CARACTERÍSTICAS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. archipelago
Answer: archipiélago

2. beach
Answer: playa

3. cave
Answer: cueva, caverna


4. creek
Answer: ensenada, cala

5. cliff
Answer: acantilado

6. coast
Answer: costa

7. countryside
Answer: campo

8. field
Answer: terreno, campo

9. forest, woods
Answer: bosque

10. globe
Answer: globo terráqueo

11. hill
Answer: colina

12. iceberg
Answer: iceberg

13. jungle
Answer: jungla, selva

14. landscape
Answer: paisaje

15. map
Answer: mapa, carte

16. marsh
Answer: pantáno

17. meadow, grassland
Answer: prado

18. mountain pass
Answer: paso

19. mountain range
Answer: cordillera

20. pond
Answer: estanque

21. rainforest
Answer: selva tropical

22. river bank
Answer: ribera

23. sea bed
Answer: lecho marino, cama de mar

24. shore
Answer: orilla, ribera

25. spring
Answer: fuente, manantial

26. stream
Answer: arroyo

27. summit, top
Answer: cima

28. swamp
Answer: marisma

29. territory
Answer: territorio

30. trench
Answer: trinchera

31. volcano
Answer: volcán

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : GEOGRAPHY- FEATURES 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-