Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
GEOMETRY 2 : GEOMETRÍA 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. concave
Answer: cóncavo

2. convex
Answer: convexo

3. edge
Answer: borde


4. ellipse
Answer: elipse

5. hemisphere
Answer: hemisferio

6. heptagon
Answer: heptágono

7. hexagon
Answer: hexágono

8. oval
Answer: óvalo

9. parallel lines
Answer: líneas paralelas

10. parallelogram
Answer: paralelogramo

11. pentagon
Answer: pentágono

12. perpendicular lines
Answer: líneas perpendiculares

13. plane
Answer: plano

14. polygon
Answer: polígono

15. prism
Answer: prisma

16. pyramid
Answer: pirámide

17. quadrangle
Answer: cuadrilátero

18. quadrilateral
Answer: cuadrilátero

19. ray
Answer: rayo

20. rhombus
Answer: rombo

21. segment
Answer: segmento

22. straight line
Answer: línea recta

23. vertex
Answer: cima

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : GEOMETRY 2


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-