Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
HERBS : HIERBA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. basil
Answer: albahaca

2. celery
Answer: apio

3. chervil
Answer: perifollo


4. chives
Answer: cebollino

5. coriander
Answer: cilantro

6. dill
Answer: eneldo

7. garlic
Answer: ajo

8. ginger
Answer: jengibre

9. marjoram
Answer: mejorana

10. mint
Answer: menta

11. oregano
Answer: orégano

12. parsley
Answer: perejil

13. rosemary
Answer: romero

14. tarragon
Answer: estragón

15. thyme
Answer: tomillo

16. //ENGLISH
Answer: SPANISH

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : HERBS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-