Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
HOBBIES : MANÍAS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. camping
Answer: camping

2. card games
Answer: juegos de cartas, naipe

3. checkers
Answer: juego de damas


4. chess
Answer: ajedrez

5. cooking
Answer: cocinar

6. crossword
Answer: crucigrama, palabras cruzadas

7. dance
Answer: bailar

8. darts
Answer: juego de dardos

9. dominoes
Answer: dominó

10. fishing
Answer: pesquería

11. gardening
Answer: jardinería

12. hiking
Answer: excursionismo

13. jigsaw puzzle
Answer: rompecabezas

14. jogging
Answer: trote, footing

15. marbles
Answer: juego de bolitas, canicas

16. mountaineering
Answer: alpinismo, montañismo

17. painting
Answer: pintura

18. photography
Answer: fotografía

19. riddle
Answer: adivinanza

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : HOBBIES


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-