Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
JEWELLERY / JEWELRY : JOYERIA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. anklet
Answer: ajorca

2. bracelet, bangle
Answer: pulsera, brazalete

3. brooch
Answer: broche, prendedor


4. chain
Answer: cadena, cadenita

5. cuff links
Answer: gemelos

6. earring
Answer: pendiente, arete

7. necklace
Answer: collar

8. pendant
Answer: colgante

9. pin
Answer: alfiler

10. ring
Answer: anillo, sortija

11. tiepin
Answer: alfiler de corbata

12. watch
Answer: reloj de pulsera

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : JEWELLERY / JEWELRY


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-