Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
KITCHEN - GADGETS : COCINA - ACCESORIO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. barbecue
Answer: barbacoa, parrilla

2. blender
Answer: mezclador, licuadora

3. coffeemaker
Answer: cafetera


4. dishwasher
Answer: lavaplatos

5. freezer
Answer: congelador

6. grill
Answer: parilla

7. juicer
Answer: exprimidor

8. microwave
Answer: microonda

9. mixer
Answer: batidora

10. oven
Answer: horno

11. refrigerator
Answer: refrigerador

12. toaster
Answer: tostadora

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : KITCHEN - GADGETS


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-