Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
KITCHEN - ITEMS : COCINA - ÍTEMS

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. bottle opener
Answer: abridor de botellas

2. cabinet
Answer: gabinete

3. can opener
Answer: abrelatas


4. canister
Answer: lata

5. casserole
Answer: cazuela

6. counter
Answer: barra, balcón

7. cupboard
Answer: armario

8. cutting board
Answer: tabla para cortar, tablero del corte

9. detergent
Answer: detergente

10. dish drainer
Answer: escurreplatos

11. dish towel
Answer: repasador

12. ice tray
Answer: cubetera de hielo

13. napkin
Answer: servilleta

14. paper napkin
Answer: servilleta de papel

15. peeler
Answer: pelapapas,

16. rolling pin
Answer: palo de amasar

17. scouring pad
Answer: esponjita de lavar

18. sink
Answer: pileta

19. stove
Answer: fogón

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : KITCHEN - ITEMS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-