Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
KITCHEN UTENSILS : UTENSILIOS DE COCINA

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. bowl
Answer: tazón

2. colander
Answer: colador

3. coffeepot
Answer: cafetera


4. crockery
Answer: cerámica

5. cup
Answer: taza

6. cutlery
Answer: cubiertos

7. dish, plate
Answer: plato

8. fork
Answer: tenedor

9. frying pan
Answer: sartén

10. glass
Answer: vaso

11. jug
Answer: jarro, cántaro

12. kettle
Answer: hervidor

13. knife
Answer: cuchillo

14. ladle
Answer: cucharón

15. mug
Answer: taza grande

16. pot
Answer: olla

17. saucepan
Answer: cacerola

18. saucer
Answer: platillo

19. spoon
Answer: cuchara

20. teapot
Answer: tetera

21. //ENGLISH
Answer: SPANISH

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : KITCHEN UTENSILS


Contact Info © 1999-2022 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-