Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
LANGUAGES 2 : IDIOMAS 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. Chinese
Answer: chino

2. Czech
Answer: checo

3. Danish
Answer: danés


4. Finnish
Answer: finlandés

5. Hungarian
Answer: húngaro

6. Irish
Answer: irlandés

7. Japanese
Answer: japonés

8. Malay
Answer: malayo

9. Norwegian
Answer: noruego

10. Persian
Answer: persa

11. Polish
Answer: polaco

12. Romanian
Answer: rumano

13. Swahili
Answer: suaheli

14. Thai
Answer: tailandés

15. Turkish
Answer: turco

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : LANGUAGES 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-