Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
LIVING ROOM 2 : SALA DE ESTAR 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. bed-settee, sofa bed
Answer: sofá cama

2. couch
Answer: diván

3. heater
Answer: calentador


4. indoor plant
Answer: planta de interior

5. lamp shade
Answer: pantalla

6. mirror
Answer: espejo

7. mural
Answer: mural

8. painting
Answer: pintura

9. radiator
Answer: radiador

10. record player
Answer: tocadiscos

11. rocking chair
Answer: silla oscilante, mecedora

12. vase
Answer: florero, jarrón

13. video
Answer: vídeo


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : LIVING ROOM 2


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-