Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
MASS MEDIA 1 : MEDIOS DE COMUNICACIÓN 1

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. advertisement
Answer: anuncio en un diario

2. computer
Answer: computadora, ordenador

3. courier, messenger, speed post
Answer: mensajero


4. letter
Answer: carta

5. microphone
Answer: micrófono

6. news
Answer: noticias

7. newspaper
Answer: periódico, diario

8. parcel
Answer: paquete postal

9. postcard
Answer: tarjeta postal

10. post office
Answer: correos

11. printer
Answer: impresora

12. radio
Answer: radio

13. tape recorder
Answer: grabador

14. telefax, fax
Answer: telefax

15. telephone
Answer: teléfono

16. television
Answer: televisión

17. video
Answer: vídeo

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : MASS MEDIA 1


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-