Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
MASS MEDIA 2 : MEDIOS DE COMUNICACIÓN 2

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. aerial
Answer: antena

2. airmail
Answer: Correo aéreo

3. calculator
Answer: calculadora


4. channel
Answer: cadena, canal

5. e-mail
Answer: E-mail

6. express registered
Answer: carta urgente

7. interview
Answer: entrevista

8. laptop, portable computer
Answer: ordenador portátil, computadora portátil

9. laser printer
Answer: impresora láser

10. letter box
Answer: buzón en la puerta

11. mobile
Answer: teléfono móvil

12. modem
Answer: módem

13. news bulletin
Answer: boletín informativo

14. personal computer
Answer: ordenador personal

15. phone booth
Answer: cabina telefónica

16. picture
Answer: imagen

17. post and telegraph office
Answer: oficina de correos y telégrafos

18. post box, mail box
Answer: caja postal

19. post, mail
Answer: correo

20. postage
Answer: franqueo

21. postage stamps
Answer: sello para franqueo

22. postman, mailman
Answer: cartero

23. press
Answer: prensa

24. public telephone
Answer: teléfono público

25. radio broadcasting
Answer: radiodifusión

26. script
Answer: guión

27. telecommunication satellite
Answer: satélite de telecomunicación

28. telegram
Answer: telegrama

29. televiewer
Answer: televidente, telespectador

30. television broadcasting
Answer: retransmisión, difusión de la televisión diffusion de télévision

31. telex
Answer: telex

32. voice-mail
Answer: correo de voz

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : MASS MEDIA 2


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-