Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
MEATS : CARNES

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.


1. bacon
Answer: beicón, tocino

2. beef
Answer: carne de vaca, carne bovina

3. boned meat
Answer: carne deshuesada, carne sin hueso


4. chicken
Answer: pollo, carne de gallina

5. cutlet
Answer: chuleta, costilla

6. duck
Answer: pato

7. fish
Answer: pez, pescado

8. ham
Answer: jamón

9. lamb
Answer: carne de cordero

10. lean meat
Answer: carne magra

11. mince, ground meat
Answer: carne picadita, carne picada

12. mutton
Answer: carne de carnero, carnero

13. partridge
Answer: perdiz

14. pork
Answer: carne de cerdo

15. poultry
Answer: carne de ave, aves de corral

16. quail
Answer: codorniz

17. red meat
Answer: carne roja

18. salami
Answer: salame

19. sausage
Answer: salchicha

20. steak
Answer: bistéc

21. turkey
Answer: pavo

22. veal
Answer: carne de ternera

23. venison
Answer: carne de venado

24. white meat
Answer: carne blanca


  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : MEATS


Contact Info © 1999-2017 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-