Syvum Home Page

Home > Learn > Vocabulary > Spanish > Print Preview

Spanish Vocabulary Word List and Game
MONEY : DINERO

Formats Word List Worksheet / Test Paper Quiz Reverse Quiz Quiz Reverse Quiz Review

Hide all answers   View all answers   Print   Try the Quiz

Quiz : Translate the following word(s) from English
Quiz : Traducir las siguiente(s) palabra(s) a español.



1. ATM
Answer: cajero electrónico

2. bank account
Answer: cuenta de banco, cuenta bancaria

3. bill
Answer: billette, cuenta


4. cash
Answer: dinero

5. cent
Answer: centavo

6. credit card
Answer: tarjeta de crédito

7. current account
Answer: cuenta corriente

8. debit card
Answer: tarjeta de débito

9. dime
Answer: moneda de diez centavos

10. dollar
Answer: dólar

11. savings account
Answer: cuenta de ahorros

12. traveler's checks, traveller's cheques
Answer: cheques de viajero

13. coins
Answer: monedas

  Try the Quiz :     Spanish Vocabulary Word List and Game : MONEY


Contact Info © 1999-2019 Syvum Technologies Inc. Privacy Policy Disclaimer and Copyright
Previous
-
Next
-